2017-05-10

Három, kettő, egy...

Megjegyzés: Ne szépítsük. Ez simán vulcan hand-porn másfél oldalban.


Figyelmeztetés: +18, csúnya beszéd és... NC17 és... Jimnek elég szabad szája van, nekem meg nincsenek gátlásaim...






Három, kettő, egy...


Lassan nyúlt oldalra, szemét továbbra is az ajtón tartva, mutató és középső ujjával végigsimított a parancsnok gyűrűsujján. A lift egyenletes búgása mellett tökéletesen hallotta, ahogy a másik levegője bennreked egy pillanatra, az arca rezzenéstelen maradt, de az orrán kiszaladó forró szusszanás elárulta.
- Kapitány, amit csinál, az nem helyes – mormolta maga elé.
- Tudom. - Jim csak tátogta a választ. - Ezért olyan jó. – De ujjbegyei tovább rajzolták a lágy köröket, kitartóan, egészen addig, míg a másik keze megmozdult, válaszolt, hozzásimult. - Minden rosszba beleviszlek.
Jim beharapta az alsó ajkát, hatalmas szempillái alól csillogó szemekkel vigyorgott Spockra. A vulkáni nem nézett rá, az ajtót figyelte, mímelt érdeklődéssel.
- Ezt már számtalanszor megbeszéltük, kapitány.
- Igaz – bólintott Jim. Ujjai keményebben feszültek a másikénak, szétnyíltak, közrefogták Spock nálánál sokkal karcsúbb ujjperceit. – Minden rosszba beleviszem, Mr. Spock.
Finoman szorított rá, lágyan simogatta végig egészen az ujjai tövéig.  A saját fejében ezt amolyan vulkáni franciacsókként tartotta számon, Spock hiába cáfolta meg számtalanszor, ahogy mélyebben vette a levegőt, az arcán felsejlett a halványzöld pír, Jim meg volt győződve az igazáról.
A kijelzőre pillantott. Mérlegelte azt az alig tíz és fél másodpercet, ami még hátravolt a hídig. Váratlan mozdulattal fogott Spock csuklójára, hogy kezét a szájához emelje. Nyolc. Belecsókolt a tenyerébe. Hét. Nyelvét felfuttatta az ujjai között. Hat. Fogai közé vette a puha ujjpárnát. Öt. Játékosan ráharapott. Négy. Beszippantotta. Három. Végigmasszírozta a nyelvével. Kettő. Spock rácsapott a gombra és a turbólift tompa puffanással megállt két szint között.
Jim nem akart egyetlen pillanatot sem elvesztegetni, mert nem volt belőlük elég. Sosem volt elég. Nem sok idejük van, amíg lokalizálják a hibát és ő tartott tőle, hogy akkor is befejezné, amit elkezdett, ha a lift kinyílna a parancsnoki híd kellős közepén. Kissé talán exhibicionista természettel áldotta meg a sors (Bones úgy fogalmazta meg egyszer – bár a vér elég kevés volt az alkoholjában ahhoz, hogy tisztán emlékezzen – „Jim, te beteg vagy”), de ennyire nem menne azért messzire, ha nem feltétlenül muszáj. Kezével a vulkáni slicce után nyúlt, míg megnedvesítette a száját.
- Ne félj, vigyázok, nem kenem össze a szép tiszta egyenruhád.
Szinte csak lehelte, játékosan megharapta az elsőtiszt alsó ajkát, majd a hegyes állcsúcsát és haladt lefelé a nyaka oldalán, vállgödrébe nevetett és egy szempillantásig élvezte a másik testéből áradó forróságot. Szeretett volna letérdelni, arcát Spock ölébe fúrni, beszíni az illatát, hosszú-hosszú perceket tölteni azzal, hogy végigcsókolja a bársonyos bőrt. Egyenként végigkövetni nyelvével a zölden duzzadó ereket, igen, egyszerűen csak imádni, mert már a gondolatra is összefutott a nyál a szájában. Lábjegyzetben megjegyezte, hogy legalább kicsit zavarban lehetne a gondolatai miatt, mert Spock ujjai a bőrén egyre jobban reszkettek és Jim vigyorgott, mert tudta, hogy tudja. Igen, egy ribanc vagyok, fogadd el, ez van. De csak hajolt, majdnem derékszögben, homlokát Spock csípőcsontjának támasztotta.
Szerette az érzést, ahogy feszül az állkapcsa, ahogy küzdenie kell minden egyes centiért, rábírni a torkát, hogy ellazuljon. Ahogy Spock keze vibrált a nyakán, hüvelykujja végigkövette Jim szájának vonalát, hogy azokkal az érzékeny, vulkáni ujjaival is lássa, mert az érzés, a forróság, az obszcén hangok, amik megtöltötték a fülét, ez mind nem volt elég.
Könnyű volt, gyorsan ment, úgy játszott a másik testén, mint egy finom hangszeren, szakavatott ujjak – lábjegyzet 2, mert már említette, ribanc - tudták, hogy pengessék, bírják rá a húrokat a tökéletes hangokra, hogy fogja le, tartsa ki és engedje el és végül zúzza darabokra.
 Zsibbadt a szája, de nem engedte ki az ajkai közül, míg az utolsó csepp le nem szaladt a torkán.

Spock lehunyt szemmel állt, feje a falnak vetve, ádámcsutkája vadul ugrált fel és le.
- Veled mi lesz? – A hangja remegett, Jim pedig dorombolt tőle, mint egy kiscica. Egy kiscica, aki a hüvelykujjával próbálja eltüntetni az egyértelmű bizonyítékot a szája széléről. Komolyan szerette volna szégyellni magát. Nem ment.
- Azt hittem, a megállapodás úgy szólt, hogy amint kitesszük a lábunkat a folyosóra… – zihálta, mint aki maratont futott.
Szopás-maraton. Létezhet ilyesmi?
- Önnel mi lesz, kapitány?
Jim kacagott, félretéve az új sportág gondolatát közelebb hajolt Spockhoz, csak hogy alsóajkával megcirógathassa halványzöld foltok fedte fülének a hegyét.
- Én álló farokkal fogom elkezdeni a műszakomat – suttogta. – Szeretném, ha tudná, parancsnok, addig biztos nem múlik majd, amíg érzem az ízét a számban.

A lift zökkenve újra megindult. Jim kihúzta magát és elsőként lépett ki rajta.

- Kapitány a hídon!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése