RólunkHol is kezdjem... 

Egyszer volt, hol nem volt, az Orion ködön is túl, élt egyszer egy királyfi, akit úgy hívtak, Chris Pine...
Ja, nem is, ez a mese jóval előbb kezdődött, még gyerekkorunkban. Szóval én emlékszem, hogy a szüleim nézték a Star Treket, amikor kicsi voltam (TOS - The Original Series), az eredetit, ami 1966-ban került adásba.  És akkor most jönne az, hogy megtörtént a csoda, azóta élek-halok a Star Trekért. De nem. Kamasz voltam már, amikor végignéztem az Új Generációt, úgyhogy nekem Picard kapitány volt az első nagy Trek szerelem. Ayase ezzel szemben Voyager és Deep Space Nine rajongó volt. De még ezek után sem jött meg a nagy "ihlet".
Találkoztunk, Sóhajtoztunk, mangásztunk, DBSK Forever! (aztán kiderült, hogy mégse...) és rengeteg egyéb más is kikerült a kezünk alól, ami valahogy mindig megtalálta a közönségét.
És akkor történt valami. Ayase számára Chris Pine hangja történt, az én számomra pedig Ayase történt. Az egész az ő hibája! Én csak egy sima, mezei, egyszerű Trekkie voltam, amíg nem kezdte el rámönteni a fanságát! *duzzog*
Viccet félretéve, Kirk kapitány 2009-ből nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most itt vagyunk - mondhatnám úgy is, hogy egy személyben felelős az oldal létrejöttéért. Magával hozta Spock parancsnokot, William Shatnert és Leonard Nimoy-t, Sylart a Heroes-ból és Danny-t a Vak randiból. Néztük, hogyan próbálnak megszelidíteni egy Neveletlen hercegnőt vagy hogy két dal között megmentik a mesebeli Kerekerdőt. Rájöttünk, hogy nem csak a Gyűrűk urából vannak fanfilmek a Youtube-on és hogy némelyiket felvásárolhatná egy tévétársaság, mert brutál jó.
Szóval a slash két ősapja beszippantott minket a világába, ahogy teszik ezt már ötven éve másokkal is és egyelőre nem akarunk menekülni. 

Jó itt nekünk...

Vik